Articol

pardoseli-epoxidice

Pardoseli epoxidice: ce reprezinta si pentru ce fel de spatii sunt ideale

In categoria pardoseli industriale intra si pardoseli epoxidice, care sunt cea mai buna solutie pentru protejarea pardoselilor din beton si ciment.

Un al beneficiu pe care pardoselile epoxidice il aduc este acela de a imbunatati semnificativ aspectul estetic al pardoselilor din beton si ciment, ajutand si la mascarea defectelor acestora.

Ce sunt pardoselile epoxidice?

Obtinute din rasini epoxidice, pardoselile epoxidice sunt substante lichide, fiind totodata incadrate la categoria pardoseli lichide datorita modului in care se aplica pe diverse suprafete.

Lichidul aplicat pe o suprafata din ciment, de exemplu, face ca suprafata respectiva sa devina neteda si perfect plana, capatand in acelasi timp si un aspect estetic deosebit.

Cat de rezistente sunt?

Desi aplicate in stare lichida, substanta din care aceste pardoseli epoxidice sunt compuse este una care, dupa uscare, devine extrem de rezistenta.

Pot fi turnate cu usurinta in spatii comerciale, spitale, cladiri de birouri, zone comerciale, depozite precum si pe orice alta suprafata intens circulate, rezistenta lor fiind aceeasi in timp, fie ca vorbim de spatii de interior sau de exterior.

Cum stabileste o firma pretul si materialele utilizate pentru anumite suprafete?

Daca ideea de a turna pardoseli epoxidice in spatiile pe care le detii ti se pare una buna, atunci urmatorul pas pe care trebuie sa il faci este acela de a apela la serviciile unei firme cu experienta in domeniu.

Alege o firma profesionista cu care sa discuti, inainte de a lua o decizie, ce tip de pardoseala este cea mai potrivita pentru spatiul tau. Ulterior, firma la care ai apelat poate realiza un deviz, astfel incat tu sa ai inca de la inceputul proiectului toate informatiile necesare privind atat desfasurarea lucrarilor, materiele ce urmeaza sa fie utilizate, durata lucrarilor si, cel mai important, suma de bani pe care trebuie sa o platesti pentru toate acestea.

Materiale moderne pentru pardoseli epoxidice care rezista in timp

Majoritatea firmelor profesioniste folosesc o serie de materiale care asigura in timp o mai mare rezistenta a lucrarilor.

Unul dintre aceste tipuri de materiale este Mastertop 1273, un material de ultima generatie care asigura omogenitatea perfecta a lucrarilor.

Acesta este compus din rasina epoxidica, ceea ce il face rezistent la agentii chimici, abraziune si presiune, ii confera protectie ignifuga clasa Bfl-s1. Materialul are o grosime variabila, este neted si antiderapant iar, foarte important, rezistenta in timp este mare, ceea ce reprezinta o proprietate esentiala pentru orice tip de material folosit pentru pardoseli.

Mastertop 1785 este unul dintre cele mai bune materiale folosite pentru pardoselile rezistente la traficul pietonal, printre caracteristicile acestuia numarandu-se rezistenta mare la abraziune, permeabilitatea impotriva vaporilor de apa, protectia ignifuga si numeroasele optiuni de finisaj cu proprietati anti-derapante.

Printre numeroasele avantaje pe care Mastertop 1785 le aduce, trebuie sa mentionam ca acesta este cel mai fiabil material pentru suprafetele aflate in contact cu solul, ofera versatilitate in ceea ce priveste finisarile, fiind principala alegere pentru protejarea camerelor de depozitare.

O solutie moderna, rezistenta si estetica, pardoselilie epoxidice sunt principala alegere atunci cand vine vorba de pardoseli pentru spatii precum spitale, zone comerciale, depozite si zone pietonale.

Dincolo de acest lucru, este esential sa gasesti o firma care sa execute lucrarile intr-un mod profesional.

Intra pe www.pardoseliindustriale.ro si descopera serviciile unei firme cu experienta in pardoseli epoxidice.

Date de contact:

Telefon: 0766 526 542

Email: office@pardoseliindustriale.ro

1411 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail