Cristian Tudor Popescu: „Cum e acum imaginea Romaniei, cand a fost respinsa Rovana Plumb”

Cristian Tudor Popescu a vorbit in cadrul unei emisiuni Tv despre votul impotriva Rovanei Plumb pe postul de comisar European, dat de Comisia Juridica a Parlamentului European.

„Aceasta problema apartine PSD-ului si doamnei Dancila, nimanui altcuiva. PSD este cel care a mentinut-o in afara puterii legii pe Rovana Plumb, cu ajutorul majoritatii parlamentare, PSD e cel care a trimis-o acolo. Doamna Dancila a trimis-o in calitate de candidat de comisar european. Cum e acum imaginea Romaniei, cand a fost respinsa Rovana Plumb? Daca doamna Dancila ar avea o umbra de demnitate, de umanitate in ea, daca ar fi om cat de cat si nu acest animal politic nedefinit care este, si-ar da demisia.

In timp ce Laura Codruta Kovesi isi va ocupa locul de procuror-sef european, se realizeaza aceasta compromitere prin intermediul doamnei Dancila care, la Washington – acest lucru trebuie spus tuturor romanilor – s-a dus in calitate de bagator de seama, pe niste bani multi, pe care nu se stie cine i-a dat, fiind vorba si acolo de compromiterea imaginii Romaniei in lume, pentru ca premierul Romaniei s-a dus in vizita in SUA ca sa se intalneasca pe un hol cu un primar dintr-un oras, atat. Aceasta expresie pe care Dancila a folosit-o de nu stiu cate ori: sa luptam pentru imaginea Romaniei in lume, sa fim uniti, sa nu ne mai denigram noi pe noi, iata ca aceasta compromitere o realizeaza pe toate planurile Viorica Dancila, care nu isi va da demisia.

Este vorba despre modelul mental din capul persoanelor ca Rovana Plumb si altor indivizi de la PSD care cred ca ce merge la Bucuresti si merge in Dambovita merge si la Bruxelles. Asta a fost gandirea, simpla si directa.

Rovana Plumb este o ordura din punct de vedere uman, a facut nenumarate matrapazlacuri infioratoare, fiul ei care merge cu un Mercedes de 250.000 de euro, satrapia din Dambovita pe care a constituit-o acolo, punandu-si rudele, facand legea, ea fiind legea acolo ani si ani. Cu dosarul Belina, facut in complicitate cu Liviu Dragnea. Si cu toate aceste lucruri odioase cu care aceasta tipica femeie de partid PSD care nu se da inapoi de la nimic le-a facut aici in Romania, s-a dus acolo cu gandul ca merge si la Bruxelles”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

975 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail