Programul de consolidare pentru cladirile cu risc seismic din Capitala continua

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a mentionat ca programul de consolidare a cladirilor cu risc seismic din Bucuresti va continua.

„Continuam ambitiosul program de consolidare a cladirilor cu risc seismic, si in acest sens propunem Consiliului General, spre aprobare, un numar de zece hotarari privitoare la tot atatea imobile pentru care au fost reactualizati indicatorii tehnico-economici in vederea consolidarii, precum si un proiect de hotarare privind trecerea unui numar de 45 de unitati locative din administrarea Administratiei Fondului Imobiliar, in cea a Administratiei pentru Consolidarea Cladirilor cu risc seismic, care sa le utilizeze ca locuinte de necesitate”, a mentionat Gabriela Firea.

Cele 10 imobile vizate in cadrul programului se afla la urmatoarele adrese: Strada Stirbei Voda nr. 20, Strada Blanari, nr. 2, Strada Blanari nr. 6, Strada Blanari nr. 8, Strada Blanari nr 10, Strada Biserica Enei, nr. 14, Strada Spatarului, nr. 36, B-dul Mihail Kogalniceanu nr. 30, Strada Vanatori, nr. 17 si Strada Franceza, nr.30.

In Capitala exista, in acest moment, 349 de cladiri incadrate in clasa I de risc seismic, aspect extrem de ingrijorator.

445 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail